Ön tudja hol szökik el a meleg otthonából?

...azaz tudja hol dobja ki a pénzt az ablakon? Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen egyszerű folyamat ennyire drasztikus változást érhet el. Most szeretném Önnel is megosztani ezt a meglepő történetet, kérem olvassa végig a saját érdekében!

Ebben a válságos időkben bizony mindannyian átgondoljuk költéseinket. Mikor felújításon törtem a fejem, akkor találkoztam először hőtérkép készítővel. Bevallom őszintén foggalmam sem volt mire jó az egész dolog, de alapos utánajárással az alábbiakat derítettem ki:

  • Felmérik otthonomat és megállapítják hol veszítek hőt, azaz hol rossz vagy hiányos a szigetelés otthonomon.
  • Átnézik a nyílászárókat, hol vannak a gyenge pontok.
  • Átfogó képet kapok otthonom hőszigeteléséről és a pazarlásaimról.
  • Mindezt pedig nagyon kedvező áron kapom.

bevallom őszintén nekem fontos volt, hogy tudjam mik az otthonom gyenge pontjai, azaz tudjak azon gondolkozni, hol kezdjem az apróbb felújításokat. A felmérés során érdekes eredményekre jutottunk:

Mint látszik, sok helyen veszítünk hőt anélkül, hogy ezt eddig tudtuk volna. Természetesen jóval több kép készült, de nem szeretném most mindet feltölteni, így gondolom Ön is látja mennyire sok helyen volt kisebb-nagyobb probléma.

A felmérést és feltérképezést Zsibók Zoltán végezte, vele együtt kívülről-belülről átnéztük az otthonomat. A felmérés alatt beszélgettünk és végül arra jutottunk, hogy egy ennyire hasznos szolgáltatást most Önnek is biztosítunk, ráadásul kitaláltunk valami egészen fantasztikus lehetőséget!

ismerje meg otthona gyenge pontjait kiemelt Ügyfelemként!

Zoltánnal együtt kidolgoztunk egy három csomagos rendszert, melyet most Ön meglepően nagy kedvezménnyel vehet igénybe. Ez a lehetőség területén is elérhető!Töltse ki az alábbi pár adatot!

Zsibók Zoltán

Ezek után telefonon pontosítják Zoltánnal a felmérés időpontját. Igen, csak ennyi az egész! Zoltán Nógrád és Észak-Pest megyében valamint Budapesten kiszállási díjat sem számol fel Önnek. (Egyéb településeken Budapesttől számítva is csak a benzin költséget számolja Önnek, azaz 35 Ft / km díjat oda-vissza viszonylatban.)

ezt a lehetőséget végre ki kell használnia pénztárcája érdekében!

A kiemelten kedvezményes lakás felméréshez kérem töltse ki az alábbiakat:

     
 

Kérem válasszon az alábbiakból:
   

Szóbeli kielemzés, a helyszín közös bejárása közben a hőkamerával készült
képek átbeszélése
. 20.000 Ft helyett 12.000 Ft + Áfa

   

Számítógépen történő kiértékelés,tanácsadás, a készült anyag dokumentálva,
e-mailben vagy CD-re kiírva kerül visszaküldésre
32.000 Ft helyett 24.000 Ft + Áfa.

   

Hőátbocsátás (U-érték) méréssel, hőkamerás mérések számítógépes
kiértékeléssel,tanácsadás,dokumentálva. 40.000 Ft helyett 30.000 Ft + Áfa